Red letenja Beograd Kišinjev Air Serbia

Poštovani, zanima me koji će biti red letenja na liniji Beograd Kišinjev Air Serbia avio kompanije? Čujem da će uskoro krenuti ta linija. Hvala puno. Ioanna Dimitriu, Alibunar

Posetilac: Ioanna Dimitriu, Alibunar
Datum: 28.02.2020
Grupa: Avio karte

Red letenja Beograd Kišinjev Air Serbia

Poštovana gospođo Dimitriu,

Kompanija Air Serbia počinje direktno da saobraća na liniji Beograd-Kišinjev-Beograd od 07.06.2020. godine. Time se ostvaruje želja mnogih naših putnika koji žele da posete ovu sve popularniju destinaciju. Red letenja Beograd Kišinjev Air Serbia je napravljen, ali je podložan promenama. Po sadašnjem Red letenja Beograd Kišinjev Air Serbia raspored letova je sledeći:

- Iz Beograda za Kišinjev ponedeljkom i nedeljom sa polaskom u 00:20h i sletanjem u 03:20h.

- Iz Kišinjeva za Beograd ponedeljkom i nedeljom sa polaskom u 04:20h i sletanjem u 05:30h.

*Sva navedena vremena su lokalna.

Cena POVRATNE avionske karte Beograd-Kišinjev-Beograd sa svim taksama po putniku (izuzev takse za izdavanje avionske karte) i uključenim samo ručnim prtljagom do 8kg iznosi OD 138 EUR i može se kupiti već sada. Požurite sa kupovinom pošto se cene avionskih karata Beograd-Kišinjev-Beograd podložne promenama. Za sve dodatne informacije u vezi teme Red letenja Beograd Kišinjev Air Serbia možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Kišinjev (Moldaviju)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd-Kišinjev-Beograd svojim cenjenim putnicima preporučujemo da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Kod nas se možete osigurati kod Generali, Sava i Milenijum osiguranja. Za sve što Vas zanima u vezi uslova putnog zdravstvenog osiguranja možete se obavestiti OVDE.

Rezervacija i kupovina avionskih karata Beograd-Kišinjev-Beograd

INFOBOX[1]